Over FitUnity

FitUnity helpt leden sinds 2017 weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis try-out training. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. FitUnity in Barendrecht, Reeuwijk en Woerden is jouw persoonlijke coach.

Over FitUnity
arrow-down

Waarom FitUnity

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij FitUnity altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Vaste Personal Trainer
Vaste Personal Trainer

Bij FitUnity kan je rekenen op trainen met je eigen, vaste personal trainer

Breed aanbod in sport
Breed aanbod in sport

FitUnity heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, Crossfit, Knock-out, Bootcamp en nog meer, de keuze is aan jou!

Fitunity, Personal Training
Fitunity, Personal Training

Bij FitUnity train je uitsluitend op afspraak, vervolgens ga jij samen met ons jonge, gedreven team je doelstellingen bereiken met een programma dat perfect bij jou past.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Wendy

“FitUnity is voor persoonlijke en sportieve doelen.”

Wendy

Hans

“Op een verantwoorde, effectieve en leuke manier trainen kan bij FitUnity.”

Hans

Nicole

“Ik train nu bijna een jaar bij FitUnity in de groepslessen van Bootcamp en Knock Out. De kleine groepen (max 10) vind ik erg fijn.”

Nicole

Eveline

“Ik train al ruim een jaar bij FitUnity en het bevalt me perfect. Leuke en goede trainers die je advies geven.”

Eveline

Mylene

"In 10 maanden 30 kilo lichter dankzij de motivatie van FitUnity en mijn familie!"

Mylene

Aad

"Sinds FitUnity ben ik onwijs veel afgevallen en heb ik spieren goed kunnen ontwikkelen en ben ik gemotiveerd geraakt!"

Aad

left-arrow
right-arrow
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

FitUnity: jouw partner voor Personal Training, Small Group Training en Bootcamps

Het is al meer dan 5 jaar bekend dat FitUnity mensen uit Barendrecht, Reeuwijk en Woerden helpt op het gebied van afvallen, aankomen en balans in het leven te creëren. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefweek, Gratis Try-out Training en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!