Het aanbod van FitUnity

Het aanbod van FitUnity

Ontdek het veelzijdige Personal Training, Small Group Training, Fitness en Bootcamp aanbod van FitUnity.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Personal Training
Personal Training

Altijd moeite om jezelf te blijven motiveren om je doel te behalen, sta je lang stil? Lukt het maar niet om je streefgewicht te bereiken? Wij helpen je erbij! Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 90% van de sporters in samenwerking met een personal trainer zijn/haar doel behaalt! De trainer gaat tijdens een intake een analyse maken en een aanpak met je bespreken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van wat je te wachten staat!

Ja, dit wil ik proberen!
Duo PT
Duo PT

Duo PT ofwel, personal training met zijn tweeën. Heb jij een broer, vriend, zus, vader, moeder, die samen met jou de stap wil zetten naar een gezonder lijf? Dat kan! Je hebt alle voordelen van het sporten onder persoonlijke begeleiding én je split de kosten in twee. Dat is dubbele motivatie! Vraag nu Duo PT aan!

Ja, dit wil ik proberen!
Small Group Training
Small Group Training

Small group training is onze laatste vorm van Personal training. Hier heb je nog steeds alle voordelen van een trainer aan je zij en sport je in groepjes van maximaal 6 personen. Op deze manier bouw je team spirit op én ga je nog makkelijker je doel behalen.

Ja, dit wil ik proberen!
Bootcamps
Bootcamps

Bootcamp is een uitdagende sport wat door weer en wind buiten wordt gegeven. Het doel van dit soort trainingen is om zo snel mogelijk in shape te komen of in shape te blijven. De trainingen zijn voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Indien nodig zal de trainer het programma aanpassen zodat iedereen op zijn/haar niveau kan meedoen. De bootcamps worden op verschillende tijden en locaties gegeven in Woerden. Iedere week zijn de trainingen anders en dit zorgt ervoor dat het goed gevarieerd blijft. De trainingen bestaan uit: hardlopen, fitnessoefening, gezelligheid, plezier, en natuurlijk lekker in de buitenlucht. Dus kom gezellig mee doen!

Ja, dit wil ik proberen!
Individueel fitness
Individueel fitness

Bij FitUnity bestaat de mogelijkheid om op individuele basis te trainen in een van onze fitnessruimtes in Barendrecht of Woerden. Onze instructeurs staan altijd voor je klaar om je te helpen, ook ontvang je een trainingsplan op maat. Nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek!

Gratis Proefweek

Wat onze leden zeggen

Wendy

“FitUnity is voor persoonlijke en sportieve doelen.”

Wendy

Hans

“Op een verantwoorde, effectieve en leuke manier trainen kan bij FitUnity.”

Hans

Nicole

“Ik train nu bijna een jaar bij FitUnity in de groepslessen van Bootcamp en Knock Out. De kleine groepen (max 10) vind ik erg fijn.”

Nicole

Eveline

“Ik train al ruim een jaar bij FitUnity en het bevalt me perfect. Leuke en goede trainers die je advies geven.”

Eveline

Mylene

"In 10 maanden 30 kilo lichter dankzij de motivatie van FitUnity en mijn familie!"

Mylene

Aad

"Sinds FitUnity ben ik onwijs veel afgevallen en heb ik spieren goed kunnen ontwikkelen en ben ik gemotiveerd geraakt!"

Aad

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande button en ontvang meer informatie over onze gratis Try-out training!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Personal Training tot Bootcamps bij FitUnity

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 5 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Barendrecht, Reeuwijk en Woerden. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Personal Training, Small Group Training, Fitness Duo PT, Groepslessen en Bootcamps. Met onze Gratis Try-out training en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.